Kassaregister, Kortterminaler, Inlösenavtal och Kvittorullar

Vår uppgift är att göra det befriande enkelt för dig. Vare sig det handlar om kvittorullar, kassaregister eller kortterminaler. Största tidstjuven är småsaker som att hålla reda på vilken kvittorulle som behövs till kassan. Med tanke på det säljer vi egentligen tid. Vi håller ordning på vad du behöver och håller oss ajour med bästa betalningslösningen. Befriande enkelt, helt enkelt. Vi har kassalösningen som uppfyller kraven i kassalagen. Läs mer om våra kassaregister här.

  produkter kassa terminal kvittorullar
   

 

 Kortterminal  

 

Kortterminaler för alla branscher

Kunder vill idag oftast betala med kort. Det ska vara enkelt, säkert och bekvämt. Våra kortterminaler från Bambora uppfyller alla krav på säkerhet och användarvänlighet. Läs mer 

 

 

   

 

 Sam4s ER285  

Hyr kassa över helgen

Av oss kan du hyra kassaregister för evenemang, mässor eller längre perioder vid behov. Vi programmerar kassan och levererar till din dörr. Du behöver bara packa upp och köra igång, befriande enkelt!
Kontakta oss för att få mer information eller för bokning. Klicka här för att komma till kontaktformuläret eller ring 031-27 85 25

 

  

 

 Kassa med paragraf

 Vi kan kassalagen. Läs mer här.

JobOffice mobil datakassa

Viktväktarna valde JobOffice på läsplatta. Läs mer här

 
Bank & Butik Materiel AB har Trippel-A, den högsta kreditvärdigheten  

 

Ta du emot kort?

Använd det för att finanisera din verksamhet!

Bambora Growth Capital erbjuder lån anpassade för småföretagare. Du får tillgång till kapital baserat på din kortomsättning. Och återbetalningen sker automatiskt. Det är vad vi kallar Sophisticated Simplicity.

Ansök här - Bambora Growth Capital

 

 

Vi har Bisphenolfria kvittorullar

Det har i media uppmärksammats att kvittopapper innehåller Bisphenol A. Vi kan nu leverera kvittorullar som är helt fria från alla former av Bisphenol. Kontakta oss för att beställa.
Se försäkran från pappersleverantör.